Despre noi

Coffee to Go în Suceava


Caffein este un concept nou pe piaţa suceveană. Bazele acestei cafenele au fost puse de Ovidiu Dobrincu.

Caffein s-a lansat de curând și promite să fie inamicul cafelelor prost servite, ce nu respectă un minim de standard în preparare. Suntem cei care îți vor oferi varianta de servire rapidă, însă cu o cafea de înaltă clasă.

În zilele noastre, definim totul pe sistem fast. Pentru că am devenit devoratori de rapiditate în orice, cafeaua savurată s-a adaptat acestui stil. Doar că asta nu înseamnă să consumi orice.

Răsfățul tău de toate zilele ţine pasul cu trendurile. Suntem aici să demonstrăm că o cafea la pachet nu este o cafea făcută în grabă. Suntem mari pasionați de cafea și din asta am clădit o afacere de suflet. Am readus la viață importanţa unei cafele bune, cu care să îți începi dimineața, cu care să îți răsfeți pauza de masă, o după-masă încărcată sau oricând dorești.

Ne bazăm numai pe calitate. De aceea, la Caffein vei găsi numai cafea Arabica, de clasă premium. Și distribuitorii noștri sunt recunoscuți și apreciați.

Te provocăm să încerci cafeaua noastră, pentru că merită să fie apreciată. Ne dedicăm unei misiuni de delectare a publicului cu un gust desăvârșit al unei cafele făcută cu drag și servită la pachet cu zâmbete. Pentru asta, am pregătit pentru tine și o locație plăcută: ne găsești în zona Nordic, acolo unde colțul nostru de Rai te invită pur și simplu la o clipă de relaxare. Ne-am consultat cu arhitecţi profesionişti şi conceptul nostru despre cafeaua perfecta s-a transpus şi într-un decor unic.

Te aşteptăm la Caffein. Aici vei descoperi că o cafea bună îți dă șansa să apreciezi un gust divin, o aromă unică și o energie plăcută. Noi îţi oferm toate acestea, cu fiecare cafea servită.

Videoclip de prezentare:


Echipa: